Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: vas. nov. 24, 2013 7:53 pm |
|
|
Faborin kívül valaki tud valami hozzám közelebbi boltot ahol lehet d2mm metrikusokat venni ? imbusz süllyesztett vagy lencsefej...anya ilyenek Az sem ártana ha valaki rávilágítana mennyi a minimum a faborinál mert 1000 db-os kiszereléseket ír és árat még arra sem... kellene vennem 2-es csavarokat mert kell a zil platóhoz és nem lelek más boltot ahol pl ár is van netán
Esetleg ha valaki megmondaná azon alu-cső pontos méretét amiből Döncy papa csinálta a vázhoz a távtartókkal amibe a 3mm menet cuppan, persze itt is az ár és a fellelhetőség megjelölésével mert főképpen az a fontosabb infó jelenleg azt is megköszönném
Köszönöm Üdv L
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. nov. 24, 2013 8:01 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi A fabory-nál vettünk már 30-50db csavart, tehát van kis kiszerelés. Idézet by Döncy Idézet: Az én megoldásom is a réz csövön alapul, de nem a szokásos 4/3,2-es, hanem a 4/2,6-os fajta. Modell & hobby, modellhungária, barkácsboltok. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: vas. nov. 24, 2013 8:01 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Latya írta: Esetleg ha valaki megmondaná azon alu-cső pontos méretét amiből Döncy papa csinálta a vázhoz a távtartókkal amibe a 3mm menet cuppan, persze itt is az ár és a fellelhetőség megjelölésével mert főképpen az a fontosabb infó jelenleg azt is megköszönném
Köszönöm Üdv L A pontos mérete: 4/2,6mm. Én innen szereztem: http://www.pacomodell.hu/epitoanyagok/rezcso/rezcso-4-2.html
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
panther77
|
Elküldve: vas. nov. 24, 2013 8:07 pm |
|
Csatlakozott: vas. okt. 06, 2013 8:18 pm Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Dunakeszi
|
Latya írta: Faborin kívül valaki tud valami hozzám közelebbi boltot ahol lehet d2mm metrikusokat venni ? imbusz süllyesztett vagy lencsefej...anya ilyenek Az sem ártana ha valaki rávilágítana mennyi a minimum a faborinál mert 1000 db-os kiszereléseket ír és árat még arra sem... kellene vennem 2-es csavarokat mert kell a zil platóhoz és nem lelek más boltot ahol pl ár is van netán
Esetleg ha valaki megmondaná azon alu-cső pontos méretét amiből Döncy papa csinálta a vázhoz a távtartókkal amibe a 3mm menet cuppan, persze itt is az ár és a fellelhetőség megjelölésével mert főképpen az a fontosabb infó jelenleg azt is megköszönném
Köszönöm Üdv L http://www.szogker.hu/ nem tudom őt nézted e már.
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. nov. 24, 2013 8:53 pm |
|
|
Haii Köszke akkor a csövet betudtuk mennyi a költsége és a pontos kaliber
Leo : akkor van kevesebb is árlistát tudsz valahol ?
Panther77 linkelnél nekem onnan egy pl. d2-5mm imbusz vagy hatlapfejűt mert az istenért nem lelek sehol vagy nem értem az oldalukat árat meg végképp
viszont ez Újpesten is van tehát elég közeli ez legalább jó hír
d2-5mm metrikus + anya kell vagy 250 db és 5mm famenetes ? bármilyen fejű kb 50 db na ez a Zil plató...a lemez megvan amiből a keret készül és a 10/2mm fenyőléc deszkázni...
Köszönöm Üdv L
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. nov. 24, 2013 8:58 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. nov. 24, 2013 11:37 pm |
|
|
Köszke most már megyen bár a lencsefej kiesik 2d 6mm / 50 db !! áron... 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: hétf. dec. 09, 2013 9:27 pm |
|
|
Halipapi Felhívnám a kedves érdeklődők, szimpatizánsok vagy a kontra oldal figyelmét, hogy ismét megalkotódott egy a "rólam" szóló ego-fényező magamutogatós lapocska Az elérhetőségi linkje már az aláírásomban is jelen van és elérhető nézhető nyálazható ... sok szeretettel Én http://latya-sworld.webnode.hu/
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: hétf. dec. 09, 2013 10:26 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: hétf. dec. 09, 2013 10:33 pm |
|
|
batkaaa írta: http://www.srcac.ch/  ?? és mit nézzek a cseh oldalon német nyelven ??
|
|
 |
|
 |
|