Szerző |
Üzenet |
Latya
|
Elküldve: kedd nov. 26, 2013 8:39 am |
|
|
Döncy írta: Csokolom! Ez bitang jó! A szegecs imitációk hogyan-miképp? Eredeti scale szegecs csak a Mateltől minősített gombosttyűűűű csípőfogóval 1mm fúró előkészítéssel majd egyenként beragaszt...na az a cumma   és bár nem ide de jelzem : Micsoda primőr árú érkezett a zilplatóhoz pl.... Üdv L
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: kedd nov. 26, 2013 5:15 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Gondoltam, hogy valami egészen egyszerű dolog. De a nagyszerűség az egyszerűségben rejlik!
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. nov. 28, 2013 7:20 am |
|
|
Egy fordítást valaki plííz Idézet: If you need some stickers or some great photos or the Raider ST for your build please do not hesitate to ask. keep posting up pictures of the progress! at River Raiden Köszönöm Üdv L
|
|
 |
|
 |
batkaaa
|
Elküldve: csüt. nov. 28, 2013 7:56 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
Latya írta: Egy fordítást valaki plííz Idézet: If you need some stickers or some great photos or the Raider ST for your build please do not hesitate to ask. keep posting up pictures of the progress! at River Raiden Köszönöm Üdv L Ha kell pár matrica vagy pár fotó vagy river raider st(nemtomi) ne gondolkozz hogy írj és kérj! Posztold csak tovább a képeket az epitesrol! Remélem segítettem Üdv Attila
_________________  U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: csüt. nov. 28, 2013 7:59 am |
|
|
Lekötelezett !! Akkor nyitottunk a River Raiden csapat felé is Nos szeretjük ha híres a Magyar... Már csak egy matricakunyerálós, sok képet kérős levelet kell megfogalmaznom Köszönöm Üdv L
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. nov. 30, 2013 2:30 am |
|
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: pén. dec. 06, 2013 9:07 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Titkolóztok, vagy nem haladtok? Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. dec. 06, 2013 9:17 pm |
|
|
Halipapi Várjuk hátha más is kedvet kapott valamihez.... Mellesleg dolgozom ezen a héten 5 nap hajnaltól estig, elkezdtem egy tundra festést amit hagyjunk, karácsonyi ajándék rendelték...egy bútor matyómintája is ott vár a héten (múlthét óta) Ebből kiindulva örülök hogy a felnik megjöttek és csak vasárnap este kapom vissza a kerekekkel így jövőhét elején várható a kaszni befejezése. Utána festés mázolás azon is... Üdv L
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. dec. 07, 2013 6:21 pm |
|
|
|
 |
|
 |
panther77
|
Elküldve: szomb. dec. 07, 2013 6:34 pm |
|
Csatlakozott: vas. okt. 06, 2013 8:18 pm Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Dunakeszi
|
Halihó! Én is néztem ezt a lámpa szettet valamelyik nap csak a honlap szerint nincs nekik raktáron Pedig 2500-ért nem is rossz ár szerintem.Mondjuk kár,hogy a 4-hez nincs búra,de hát ez van sajna. Ennyit megér szerintem nekünk földi halandóknak,mert latya biztos tutibbat varázsolna Panthi
|
|
 |
|
 |
|