Szerző |
Üzenet |
Leowrc
|
Elküldve: csüt. márc. 22, 2012 10:14 pm |
|
Off-road Mester |
|
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Én már a szinére várok, nem a sok sallangra!! Ott dől el, hogy helyén volt-e az eszed mikor kitaláltad a végső design-t! Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
|
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: vas. márc. 25, 2012 2:53 pm |
|
|
Paintot neki !! aszt jöhetnek a képek róla !! Süt a nap hamar szárad....
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: csüt. márc. 29, 2012 7:03 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Sziasztok! Na elkészült a festés végre!!!!! Így még elég bután néz ki,de amikor bekerül a beltér,meg a lámpák,és a zsanérok is feketék lesznek,akkor lesz az igazi! Íme: további képek holnap! a kilépőnél azért ilyen pontatlan a festés,mert az ezüst lesz úgyis!! Gergő
_________________ Team Gerilla Drift
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: pén. márc. 30, 2012 8:23 pm |
|
Bója kerülgető |
|
Csatlakozott: hétf. jan. 23, 2012 2:48 pm Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: székesfehérvár
|
Sziasztok! Összeraktam a kasznit! Ami még vissza van: csörlő felrakása,link-ek befejezése,beltér befejezése akku felfogatás,apróbb festési hibák kijavítása. Íme: Holnap lesznek világosabb fotók!! így áll most! Gergő
|
|
|
|
|
batkaaa
|
Elküldve: pén. márc. 30, 2012 8:31 pm |
|
Pályabejáró |
|
Csatlakozott: csüt. feb. 16, 2012 8:48 pm Hozzászólások: 735 Tartózkodási hely: Zsámbék
|
nagyon állat lett! gratula!!! vigyázz rá, hogy ilyen szép maradjon Attila
_________________ U4RC: Wraith RR10 1.9: Jeep "CRAWL1" Wrangler YJ RR88 Jeep OB Onroad: TT01E
|
|
|
|
|
Leowrc
|
Elküldve: pén. márc. 30, 2012 8:41 pm |
|
Off-road Mester |
|
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Szép-szép, de ezek a "fotók" Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER -
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: pén. márc. 30, 2012 9:33 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
köszi! egy triál gép úgy néz ki jól ha karcos! de nyilván nem fogok vele ugratni 4méteres szakadékba! Holnap küldök jobb képeket a "napsütésben" Gergő
|
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: szomb. márc. 31, 2012 7:14 am |
|
|
Csulik írta: köszi! egy triál gép úgy néz ki jól ha karcos! de nyilván nem fogok vele ugratni 4méteres szakadékba! Holnap küldök jobb képeket a "napsütésben" Gergő Nem a napsütés a lényeg tedd le azt a gecó gépet valamire ne kézbe fotózz és tűéles lesz minden addig szart se látunk rendesen !! Tessék megadni a módját a fotózásnak is !! ha remeg a kéz tedd le a gépet valamire és húzd elé az autót....ennyi a titok Hajrá én is várom a fotókat !!
|
|
|
|
|
Csulik
|
Elküldve: vas. ápr. 01, 2012 4:52 pm |
|
Bója kerülgető |
|
|
Sziasztok! Ma volt egy kis teszt! Nagyon jól teljesített az autó,bevallom,nem vártam tőle ennyit! felnik,gumik nem ezek lesznek!Még hátra van pár apróság... készült pár kép is! Íme: Remélem tetszik! Gergő
|
|
|
|
|
Latya
|
Elküldve: vas. ápr. 01, 2012 5:31 pm |
|
|
Ez mi ?? Kell az odafigyelés a részletekben is, még ha én sem vagyok hajlandó néha mindent rendesen kivitelezni nem kell követni a hülyeségben !! Úgy fest szépen összeáll a géped ! Látod mennyit dob egy projekt bemutatásán a minőségibb, de legalább az odafigyelve elkészített fotósorozat !! szameg ..ugye hogy ugye ? ahogy Penge mondaná... Büszke lehetsz a gépre korrekt összeállítás lehet a végkifejlet. Itt látszik hogy érdemes a fotózással is figyelni. Kedvenc kép !!
|
|
|
|
|
|