Halipapi
Megérett ja zidő hogy felpörgessem ezen témakört is
Le laposodott úgy érzem a roham azon emberek közt aki akik a háttérben tán úgy vélik unalmassá lett a menet
Megértem ! Igazatok van kapupárkerülgessen a gec..im...én is unom
faxom versengjen Leo köc..sög Hajdú reprójával 26 centis kapupárok között miközben behányok a sárvédő szabályzattól és a menetek unalom serkentő lassúságától a csörlőről mint unaloműző faxágról már szót sem ejtek amit még az én autóimon sztem még kamudarabként sem nagyon láttatok. Utálom Dönci nem axial tálé sza...rjait és pege roha...djonmeg hogy csinálta óriásméretű mojavéval kiskerékkel is a dögöljön a szar...jába a dokiéra nem emléxem....Latya meg nem is jár versenyekre...
Ezek után mondja azt valaki hogy nem beszélek mellettetek !!
Gyermekeim az égbe :
Hol vannak a hangok ?? Hol vannak a Pioneer-ok a Fecskék az egy darabosak ??
mert az még vajmi kevés a nyárhoz. Hozzávetőlegesen úgy vélem a HRCCT hazai viszonylatban és nem csak a szakágunkat tekintve (tehát más szakágakkal összevetve) a ki merem állítani :
A leg rugalmasabb Csapat és Versenyrendező brigád Kis-hazánkban !!
Mire ezt merem én állítani ??
Nos lássuk a zúg-olódó tán ??Tömeget?? a háttérben van e nyál a szájban :
Épüljenek a Nyitott kategóriás jáccós autók !
Figyelem : Nem kell sárvédő se komoly kapupártréning !
Baszatós más szabályos akár a street kategóriával párhuzamosan (egy időben) rendezett de inkább :
a ttc-re hajazó de azért kis szabályzatos
nyitott kategóriás odaveretős terepezős
majdnem królerautós
arravágyunk kategóriát a népnek !!!!!Nos legyen : én nem állok ellen sőt ! segítek és a menetek alatt akár egyedül lerendezem hogy ne unatkozzon senki zsíros segge a hrcct futamai alatt
Viszont van két azaz kettő darab feltételem ami lássuk be :
ha rendezünk nektek egy külön kategóriát és megvitatjuk akár a szabályzatot is közösen ( a világon sok ilyet nem mutatsz) nem hiszem hogy sok elvárás lenne cserébe...
lássuk mit kívánok az aranyhaltól cserébe ha kettőt kérhetek :
-csak az indulhat aki a street vagy ultimate kategóriában is megy
egro ő aznao 2 !! versenyen vesz részt !!! (Azt a ku---va annyát mekkora ötlet !! )
persze ne szarj be 2 nevezési díjjal nem olcsó a Latya gyerekÉs a másik kívánságom :
Február végéig kérek 6 darab autó építést egy nyitott kategóriában az 1'9 témák alatt kifejezetten erre a kategóriára !! külön autóként levezényelve (a street vagy az Ulti autó mellett) és ezen hat embernek Január végéig az első nevezési díját elkülcvdve a klub címére. (nem a pénz végett !! remélem evidens)
Ha ezt a két kívánságot teljesítitek meglesz az a csapatós szabad kategória és olyan amilyet a nép szeretne !! Megígérte : Latyane felejtsétek
viszont addig.........