Szerző |
Üzenet |
Imrus
|
Elküldve: vas. dec. 01, 2013 3:45 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: hétf. okt. 28, 2013 6:07 am Hozzászólások: 63 Tartózkodási hely: Pécs
|
Kérdés a tükrök meddig bírják? Az első oldalra fekvés lehet el is rendezi a sorsát, én úgy szoktam járni, a régi Hiluxomról még a gumi tükröt is leszakítottam.
|
 |
Latya
|
Elküldve: vas. dec. 01, 2013 6:54 pm |
|
|
A zil átesett az abszolút tálé autó oldalra... a látvány kedvéért kellett így dönteni így elfér ez a méretes tükör is ezzel majd nem kapupározok bár nem olyan széles csak nézőpont kérdése a szárak a helyükön maradnak max a majd krómos rész esik le de az meg nem volt akkora meló felakasztani mint a szárakat így felerősíteni. de mint említem ez lesz sztem életem első lightos autója amibe annyira szerelmes vagyok hogy még a gané kinézete mellett sem szeretném leamortizálni gyűjtünk egy racing verdára ez meg a polcosabb fajta lesz de természetesen terepen "polcos" nem otthon...
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: kedd dec. 10, 2013 12:05 am |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Minden elismerésem a tisztelt kollégának! Sokat tanultam a ZIL készülésének megfigyelése során. És mit ne mondjak, ez a projekt adott dobbantót a fantáziámnak, hogy én is megpróbáljam a modellezés ezen ágát.
Továbbiakban is várom a fejleményeket.
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 1:30 am |
|
|
Halipapi Kis mai Benyatankok fekete és szutyok...& Tükrök króm elkezdtem a félbelteret is had legyen benne vasárnapra mert a platóanyag ugye csak akkor érkezik (a fele annak is...)  Az aljas huligánok ezt is tönkrevágták így a vattelini meg a rúgók helyenként lehet kilátszanak a bőr alól....  került bele jobb oldalra mejré vas, gombok meg kormány is a műszerfalra.. holnap azaz ma folyt...   Üdv L
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 1:31 pm |
|
|
Halipapi Beltér & hikomat baba fine  mehet a lakkozó festőbe minden...csak hogy végre ne csillogjon semmi Üdv L
|
|
 |
|
 |
Imrus
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 1:33 pm |
|
Sárvédő |
 |
Csatlakozott: hétf. okt. 28, 2013 6:07 am Hozzászólások: 63 Tartózkodási hely: Pécs
|
Az ülés ötlet nagyon király!!! 
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 1:40 pm |
|
|
|
 |
|
 |
panther77
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 5:45 pm |
|
Csatlakozott: vas. okt. 06, 2013 8:18 pm Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Dunakeszi
|
Egyszerűen nem találok szavakat ez valami fantasztikus. A gyerek is el van ájulva úgy kell felkaparni a földről és csak ú..ááá... óóó hangok jönnek ki belőle. Gratulálunk hozzá mind a ketten ez minden álmot felülmúló kaszni. Sajnos úgy néz ki nem tudunk menni holnap,pedig szívesen látnánk élőben is. Üdv. Pocak és Panthi ui: Azon gondolkodom alapítok egy Latya fan klubbot 
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 6:47 pm |
|
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 7:32 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Big 
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
|