|
Szerző |
Üzenet |
Brumca
|
Elküldve: vas. jan. 06, 2013 5:53 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Szia. Tudom,hogy magas,de ez csak egy próba volt. A kerekeket,már megcsináltam,csak nem alátéttel,hanem régi csapágy külső gyürűjével. A gátlókat leveszem a tt-ről,és ezekkel lentebb kerül.IGGEN ez lessz a megoldás. Bár ha belegondol az ember 9 cm? 10 centis gömb körbe-körbe, HAHA. szia
brumm
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: szer. dec. 11, 2013 8:55 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Sziasztok. Bocsi,hogy eddig nem jelentkeztem. VETTEM VÁZPÁRAT LEÓ-TÓL.(Köszi Leo) Marha jó lessz a cucc,csak nincs időm haladni a dologgal.eggyenlőre így néz ki a verda: Wheli kinges gátlókkal: A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.(amúgy a gátlóvédő esernyőből van,por,sár,víz kint,tisztaság... bent.) Egyéb gátlókkal: A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Nem tudom,elméletben marha csúnyán fog kinézni,2-2,5 cm es szélesítéssel. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja. A képet az RcPilot.hu tárolja.Szerintetek? ha nem tetszik.majd veszek kaasznit,HA VAN FELESLEGES ÍRJATOK,PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ,mmind1,hogy mijjjjjen. Köszi brumca
|
|
 |
|
 |
c6doki
|
Elküldve: pén. dec. 13, 2013 12:57 am |
|
Csatlakozott: szomb. jan. 28, 2012 4:27 am Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Madzsar-osszág
|
Szia Brumca!
Ennél mennyivel szélesebb a BMW bódé ha natúr rádobod? Csinálsz róla 1-2 képet ha megkérlek?
Köszi, hali!
Gergő
_________________ c 6 d o k i
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: pén. dec. 13, 2013 8:57 am |
|
|
Halipapi
Gyors kérdés : Triálozni tervezed ?
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: pén. dec. 13, 2013 8:41 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Halihó Vettem c6 doki tól egy x5-ös bódét. Ami ugyanúgy széles,mint a H1.DE!!! Talán jobban fog kinézni a szélesítéssel,mint a hummer. Majd hamarosan kap az x5 brutál szélesítést fellépővel,ámerikai lökössel.Amint tudok picit szabadidőzni. És igen triálra tervezem a szerkezetet. A bömbi,Ami a végén lessz a H1 es projektből,asszem. Na pár darab kép:   Egyenlőre ennyi. Sziasztok. brumm
|
|
 |
|
 |
Latya
|
Elküldve: szomb. dec. 14, 2013 1:07 am |
|
|
Haii
Akkor kezd el lefelé vinni a súlypontot gátlótorony, rövidebb gátló ilyenek szerintem
Üdv L
|
|
 |
|
 |
Brumca
|
Elküldve: vas. dec. 15, 2013 4:09 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Halihohoho. A rövidebb gátlókkal vagyok meglőve,mert nincs olyanom otthon. A laprugó mindenképp "LAP" alakúnak kell lenie?  Ehhez hasonló?Elfogadott? Amúgy a bömbi elég dakaros-an fog kinézni,most emígyen állok a szerkezettel: A nyers szélesítés:  rápróbálás:  Sziasztok
|
|
 |
|
 |
Leowrc
|
Elküldve: vas. dec. 15, 2013 4:23 pm |
|
Off-road Mester |
 |
Csatlakozott: csüt. jan. 12, 2012 5:05 pm Hozzászólások: 4360 Tartózkodási hely: Gödöllő
|
Hi Jaj istenem. Ez jutott először eszembe. Ha az -elfogadott- kérdéssel a versenyszabályzatra gondolsz, akkor a válasz nem! Ekkora szélesítésekkel már nem nevezhető scale-nek az autó. Amúgy mennyi lenne igy a gumiknál mért max szélessége? Nekem az is brutálnak tűnik. Vagy meg kéne vágni a hidakat, mint anno Napalm, vagy tenni alá egy tamiya xc-t. A laprugó megint másik kérdés. Ezeken a rugókon, mitől lesz úgymond fix helye a hidaknak? Apám, ezt gondold át még sztem.. Üdv: Leo
_________________ RC4WD TF2 Marlin Crawler, RC4WD TF2 Toyota 4Runner RC4WD TF2 SWB Jeep Wrangler, RC4WD TF2 LWB Toyota SR5 Vanquish VS4-10 Jeep JK, SCX10 Jeep Wrangler, TT Subaru, - RC4WD TEAM DRIVER - CRAZY-CRAWLER TEAM DRIVER - TOPMODELLISMO TEAM DRIVER - 
|
|
 |
|
 |
Döncy
|
Elküldve: vas. dec. 15, 2013 4:28 pm |
|
Sziklamászó |
 |
Csatlakozott: szomb. jan. 21, 2012 2:52 pm Hozzászólások: 1236 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
_________________ -Döncy- duchony.zoltan@gmail.com Telenor/354-2873
|
|
 |
|
 |
Napalm
|
Elküldve: vas. dec. 15, 2013 4:38 pm |
|
Sziklamászó |
 |
|
Híd nyiszálás: 
|
|
 |
|
 |
|
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.
|
|
 |