Halipapi
Nos sok sok minden kimaradt lemaradt de egy bizton nem maradt így ki az a VERSENY volt !!
Sajnos aznap hajnali kettőig toltuk az ipart hogy meglegyen így kimaradtak a fényképsorok az előzmények és sok sok lépés.
Pár szóban
Hozzávetőlegesen az ülésezés után kapott egy drót bukókeretet, a platón elhelyezkedő fél takaró kiegészítőket amivel az elektronikát takartam el ugyanis a plató alatt foglalt helyet végül az akkumulátor és a főbb elektronika így a motortérbe maradt a motortér a padlólemez alatt az osztómű és zárult is az összes kihasználható hely a karosszéria alatt.
Kapott karosszéria felfogató füleket persze hirtelen ideiglenes, némi csörlő felfogatást és lökhárítókat.
Világításért felelős most Zsolt volt teljes körűen és a csörlőkapcsoló és annak full bekötése is az ő feladata lett időhiány végett thx
Kardán ügyben Leo és Pege sietett segítségemre mert eggyel kevesebb volt ugye de ez is megoldódott végül a verseny idejére.
Pár fotó az értelmezhetőség kedvéért, ha bontom majd mutatok belső elrendezés képeket is aktuálisan.
Menet trend tekintetében volt stressz és sok hiba a gyors építkezés alatt de úgy fest a 10. hely nem az autó hibája volt még így talán 3/4 készen sem.
Remekül teljesített már csak egy sofőr kell neki aki a dobogóra vezeti de az autó nézőpontom szerint hibátlan a versenyhez. Én meg majd gyakorlok még...
pár fotó a valóságról ide is és nem győzöm ugye köszönni a rengeteg fotósnak !

Best of Marcius (szerintem

...)

A későbbiekben várható..
Sok-sok finomhangolás a rolleren. Karosszéria felfogatások rendbetétele csörlő elektronika távosítása és egyéb ilyen komolyabb hardveres témák...
Karosszéria ügyben még rengeteg részlet és kidolgozás hiányosság van amit sokan nem feltétlen vesznek észre de az általam megálmodott összképhez elengedhetetlen kellékek, amiket még sok sok munkaórával rá kell varázsoljam a testre mielőtt...
Mielőtt megkezdődik a végső visszaszámlálása külső design festés elkezdéséhez amiben a segítséget előre is köszönöm (mondhatom így remélem ) "Robi Barátomnak" az előzetes internetes felkészülést elősegítésével és a
http://www.tankmodelshop.com anyagainak ismertetésével. Igen kell tanulni mindég az embernek ahhoz hogy tudjon újat vagy magához mértebben jobbat nyújtani.
Én a willys projektem megálmodásához és főképpen a design kialakulásához a mig termékek segítségét fogom igénybe venni. Annak alkalmazását előzetesen megtanulni kipróbálni.

Nos ez a jövő reménykedünk !!
Üdv
L