Szerző |
Üzenet |
BadRobee
|
Elküldve: hétf. aug. 28, 2017 2:46 pm |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
|
|
 |
|
 |
aSab
|
Elküldve: csüt. aug. 31, 2017 7:37 am |
|
|
Tegnap láttam élőben a verdát és nagyon jól néz ki! Frankó a bódérögzítés is. Szóval ez a CC még mindig fantasztikus!
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: kedd jan. 09, 2018 9:42 am |
|
Szalagszedő |
 |
Csatlakozott: kedd feb. 05, 2013 1:27 pm Hozzászólások: 148 Tartózkodási hely: Baranya megye .Pécs
|
_________________ Tamiya CC01: Mitsubishi L200 Warrior Mitsubishi Lancer Dakar Hobao Hyper 7. TQ
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Leowrc kedd jan. 09, 2018 10:08 am-kor. |
A túl nagy méret miatt cseréltem le linkre a fotókat. |
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: pén. máj. 04, 2018 8:16 am |
|
Szalagszedő |
 |
|
Lezajlott a Hosszúhetényi verseny . Sajnos egy féltengelyem bánta, az utolsó két kapunál. A pálya kemény volt és hát kellett küzdeni a géppel. A tetőcsomagtartó szép dolog és praktikus is pakolás szempontjából,de elég borulékony lesz tőle a gép. Gumikkal volt némi bajom. Az Rc4wd Flaspoint még mindig jobb választás erre a gépre mint bármely másik gumi. Megfelelő az átmérője,jó az oldaltartása és rendesen kapaszkodik a sziklán és a puha talajban is. Következő javítás egy kis sebesség növelés lesz,ezt már kiveséztem Leóval. Már 5 éve hogy meg van a kis japó,de nem válnék meg tőle. Hihetetlen hogy milyen helyeken elmegy. Ez köszönhető a 315mm-es tengelytávnak és a több mint 215 mm széles nyomtávnak. Köszi TAMIYA....
|
|
 |
|
 |
BadRobee
|
Elküldve: szer. szept. 05, 2018 8:04 pm |
|
Szalagszedő |
 |
|
Elkezdtem egy kis kormánymű javítást,finomítást. A lémyeg a következő:-a kerékagyakon található furatok amelyek a kormányösszekötőknek vannak., túl közel vannak a forgásponthoz ezért maximális kormánykitérésnél becsuklik a kerék és pontatlan a kormányzás. Nos úgy döntöttem hogy a kormányösszekötő felfogatási pontját előrébb és kijjebb rakom úgy ahogy azt pár évvel ezelőtt láttam. A szervókar is átlesz alakítva. Mindkét oldalra külön összekötő kerűl. Ezzel már volt pár próbálkozásom, de eddig mind kudarcba fulladt. Na de majd most... Hamarosan képek is lesznek.
|
|
 |
|
 |
Isti
|
Elküldve: szer. szept. 05, 2018 8:34 pm |
|
Bója kerülgető |
 |
Csatlakozott: szomb. szept. 17, 2016 8:16 am Hozzászólások: 266 Tartózkodási hely: Budapest
|
Várjuk a képeket!  Sztem is van fantázia abban, hogy a két kormányzott kerék külön-külön legyen csak összekötve a szervóval, de egymással ne. A lengőkaros truggy-kon és monstereken is ezt a megoldást szokás alkalmazni, s bizony működik szépen... Talán csak vmi rossz becsípődés triálos berkekben a merevhidas autókon használt kormányzás erőltetése a cc IFS-én. Üdv: I.
_________________ TEAM MODELL ZONA
MST CMX "Green Turtle" FJ RC4WD TF2 LWB Hilux 4-door Tamiya Bruiser, High Lift Hilux& F350 , CR-01 H2, CC-01 FJ Cruiser&Robur LD2002&Pajero Wagon&Hilux(feat. NIKKO), TL-01B, WR-01 Twin Detonator, MF-01X SCX10 Hilux Carson MC-10
|
|
 |
|
 |
Emunem
|
Elküldve: vas. okt. 07, 2018 6:06 pm |
|
Pályabejáró |
 |
Csatlakozott: pén. nov. 29, 2013 2:46 pm Hozzászólások: 637 Tartózkodási hely: Wien/Kisvárda
|
Hajrá, várjuk a képeket!
_________________ Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet Axial SCX-10 / Ford F-150 / KÉK Bálna Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project 2,4GHz / Póráz
|
|
 |
|
 |
|