Haii
A bukócső rendben van..
Kellett neki erősítés a felfogatási pontokon, de mivel a lámpa és egyéb kütykürük végett sok hely nem maradt így raktam kívülre is némi vasalatot hogy tartson rendesen. az eredetin nincs de ezen van ilyen is !!
Feldobtam a csomagtartó "vasait" a hátsó doblemez tetejére 3mm styrolból ehhez lehet majd csavarozni és felkerült végre a kocsi típusa is a hátsó ? ajtóra már az ajtó... Bár ezt nem is értem minek az eredetin sem .... Kissé átcsiszoltam az egészet majd szénné ragasztottam belül minden sarkot erősítés gyanánt. Holnap becsavarozom a bukókeretet végleg majd jöhet is neki az alapozás javítgatás a fény előtt...
Természetesen minden nem fogok én csinálni rajta így hagytam némi melót majd Apinak utólag Karácsonykor had csináljon valamit ő is rajta.

azaz a kis alu csomagtartót a kaszni felfogatási pontokat és a vászontetőt mert varrni azért nem fogok...
A csomagtartó ha nem lesz túl mély még alá lehet tenni egy pótkerék imitációt ami pontot is ér és az eredetin is van egy alatta. azt lehet majd a vázhoz is rögzíteni akár hogy ne terhelje a csomagtartót alulról pluszban.
Így lassan közeledik a vége a részemről de ne feledjük a fényezés még hátra van a héten.
Üdv
L Atya
Custom Builder HRCCT Co.
__________________________________________________________________________________
Csepel 130B ; Hummer H1 ; Project Crawler ; Toyota Hilux ; Grand Cherokee ; JeeP Nukizer ;
JeeP Cherokee XJ ; JeeP Comanches ; '63 Willy's JeeP ; Defender 109 ; JeeP Lower Forty ;