Halipapi
Megkezdtem a romboló futó-szerkezetének munkálatait...
a Hatodik kerékért thx Szottinak, a konzultációért Zsolt75-nek a Hajráért a HRCCT team-nek
a sok remek gondolatért pedig magamnak...
Lássuk a ma délutáni hirtelent kb 8 munkaóra eltelte után...
Megvan a hat kerék..szét is szikéztem. Beszereztem a hozzávalókat (stirol ugye mindég van itthon) csavarok, némi toldó villanyos szerelő-cső, centírózó súlyok stb stb.

Megkezdődött az idei első metszés egy stirol és némi bedlokk imitáció (vanfushi produkt módra)
az 5. és 6. fellni kipucolva középen és összeépítve a hátsó traktushoz
A felniket a toldócsővel ragasztottam és csavaroztam is biztos ami biztos....
Nem árt vonalzózni a sík azaz az egyenesen futás végett ..hívhatjuk ezt trial centírozásnak mert a mi tempónkhoz ennyi lézer mérés elég is...
Miután jól megszárad (hatott volna) toltam is rá a színt...piros majd fekete szerű a gyűrűre
Szárítgatás után jöhetett is a babramunka a lecsipkedett imbuszcsavarok beragasztgatása....
Mint két tojás

a záp és a struccé
Vanfusi Latya pjodukt

Örömködés után dobtam rá némi ólmot (sztem inkább vas ez) amit kétoldalassal rögzítettem és szigszallaggal is kontráztam
Nos igaz még nem ragacsoltam fel a gummákat de rápillantottam a jelenlegi állásra...
A jelenlegi álláspont
A dupla-kerekes tuning Vanfusi ragasztott bídlokk felnikkel, dupla kerekekkel azonos szélességen belül...tiszta öröm
NO KOMMENT :

A további gyorsban : Behajtogatok egy HRCCT acélvázat hogy elmozoghasson a hátsó kerék is, megbütykölöm a gátló felfogatásokat, átzsírozom a gyári összetételeket és ellenörzőm. Némi kormányösszekötő és ha lesz elég gömbfejem akkor link-csere majd mehet is a kaszni rajzolás...
Hogy kész lesz e vasárnapra ? nem biztos de remélem a roller minimum
Meglátjuk
Folyt.Köv.
Üdv a Én
L